Onze Nieuwjaarsmenu !

We wachten op je op dinsdag 31/12 vanaf 19.00 uur om het nieuwe jaar 2019 met smaak door te brengen!
Voor de gelegenheid, heeft onze chef-kok Olivier Grégoire een 5-gangen gastronomisch menu bereid voor de gelegenheid:

Vichyssoise van aardpeer, portobello tartaar, kortgebakken sint-Jakobsvruchten en kastanje kruimel


Arancini van kreeft met truffelsaus en zoete aardappelpuree met een emulsie van fijne kruiden


Hertenkalffilet met bospaddestoelen, tatin van witlof, knolselderijmousse en gekonfijte veenbessen


Kaasplankje en hoevebrood met noten


Feestelijk dessert

  • 99€/pers. (glaasje bubbles, selectie wijn door onze sommelier, water, frisdranken, koffie en thee inbegrepen)
  • 80€/pers. (zonder alcoholische drunken: water, frisdranken, koffie en thee inbegrepen)

NB: kinder - 12 jaar : 50% korting (inclusief frisdranken)

=>Informatie en reservering per telefoon of via het contact formulier

Laatste nieuws

Facebook