Onze Hoofdgerechten

Onze specialiteiten

Prijs
Seizoensgroente lasagne
geroosterd met geitenkaas van Ferme de la Baillerie, rucola
19 €

Onze vis

Prijs
Gegrilde zeebrasemfilet,
puntalette risotto met bospaddenstoelen en geitenkaas, kruidenemulsie
29 €

Onze stukken rundvlees

Prijs
Tartaar "Blanc-Bleu Belge" op italiaanse of klassieke wijze
Met mengeling van jonge slablaadjes en huisgemaakte frietjes
22.00 €
Aangebraden Simmental Biefstuk (250gr) met Fleur de sel
Met mengeling van jonge slablaadjes en huisgemaakte frietjes
29.00 €
Geroosterde doefilet met veenbessen,
geroosterde pastinaak, gekonfijte kweepeer met kruiden, bospaddenstoelen en selderijmousse
29 €

Onze vlees

Prijs
Boulet à la Liégeoise, huisgemaakte frites
19 €

Laatste nieuws

Facebook