Ons menu

Purist en voorstander van kwaliteitsproducten is onze chef, Olivier Gregoire, iemand die ervan houdt om te werken met locale producten en dankzij de know-how van de plaatselijke leveranciers wordt er steeds gewerkt volgens de seizoenen. Deze manier van werken in combinatie met bio producten en een team met kennis verzekeren een kwalitatieve, authentieke keuken waar huisgemaakte gerechten de bovenhand hebben.

Verkleinde kaart op zondagavond !

Gesloten op zaterdagmiddag !

Lunch's middags

businesslunch van 18 tot 22 november. 

Voorgerechten:

4 huîtres “Fine de Claire”, pain de ferme et citron
OU
Risotto de pleurote à la bière Martin’s “Récolte” et jambon à l’os
OU
Soupe de potiron

Hoofdgerechten:

Dos de colin à la gremolata, purée de haricots Tarbais et légumes de saison
OU
Coucou de Malines à la brabançonne, stoemp de chou-rave au pain d’épice
OU
Tagliatelle aux épinards et fromage de chèvre

Nagerechten:

Mousse de chocolat et patate douce, crumble de sablé breton
OU
Salade de fruits de saison

 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Laatste nieuws

Facebook