Ons menu
Reservatie op :
+32 (0)10 77 48 05
Purist en onvoorwaardelijk van kwaliteitsproducten, Olivier Grégoire, onze chef-kok, is voorstander van de kortsluiting door de oogsten van kleine lokale producenten en de knowhow van onze ambachtslieden te benadrukken en respect voor de seizoenen te garanderen. Deze nadruk, gecombineerd met een voorkeur voor biologische producten, zorgt voor een kwaliteitskeuken waar "huisgemaakt" de boventoon voert. Geen kunstgrepen, de authenticiteit van kwaliteitsproducten gesublimeerd door een team van enthousiastelingen.
De business lunchALLEEN WOENSDAG, DONDERdag en vrijdag !
Ontdek ook de formule "MENU A LA CARTE":
Stel uw 3-gangenmenu samen door uw favoriete gerechten te selecteren (42 €)
+ selectie wijnen aangepast aan uw menu, water en koffie (16 €)
Lunch van woensdag 14/10 tot vrijdag 16/10
Voorgerechten
Gegrilde geitenkaas, gekarameliseerde appels, gemengde groenten en croutons
OF
Ardense kroket, mesclun
(Gekonfijte varkensschenkel, Chimay-kaas en Ardense ham)
_____________
Hoofdgerecheten
Saffraanrogvleugelmeunière, Tarbaisbonenpuree en Espelette pepermousseline
OF
Pure varkenshaas, pompoenmousse, geroosterde bleekselderij en oesterzwamcrème
_____________
Nagerechten
Iced nougat van vijgen en gekonfijte mendiant met pittige rode wijn
OF
Seizoensfruit salade
2 diensten 23 €
3 diensten 27 €