Ons menu

Purist en voorstander van kwaliteitsproducten is onze chef, Olivier Gregoire, iemand die ervan houdt om te werken met locale producten en dankzij de know-how van de plaatselijke leveranciers wordt er steeds gewerkt volgens de seizoenen. Deze manier van werken in combinatie met bio producten en een team met kennis verzekeren een kwalitatieve, authentieke keuken waar huisgemaakte gerechten de bovenhand hebben.

Verkleinde kaart op zondagavond !

Gesloten op zaterdagmiddag !

Lunch's middags

WEEK VAN 15 tot 19 juli!

Voorgerechten

SALADE DE LENTILLES ROSES, JAMBON D’ARDENNE ET FROMAGE DE CHÈVRE FRAIS

OU

CARPACCIO D’ESPADON AUX AGRUMES

OU

SOUPE DE POIVRONS ET PHILADELPHIA

Hoofdgerechten

COUCOU DE MALINES AU THYM ET AU MIEL, PUREE AU BEURRE SALE

OU

CABILLAUD EN PERSILLADE, STOEMP DE ROMANESCO

OU

GRATIN DE FUSILLI AUX BROCOLIS ET BRUGGE VIEUX  

 

Nagerechten

CRÈME BRÛLÉE AUX FRAISES BELGES

OU

SALADE DE FRUITS FRAIS DE SAISON

 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Laatste nieuws

B'Comme "Beach Menu" tijdens Louvain-la-Plage!

B'Comme "Beach Menu" tijdens Louvain-la-Plage!

Het restaurant "B'Comme" neemt de kleuren van "Louvain-la-Plage" aan!

Vanaf donderdag 4 juli vind je het "Beach Menu" met een ruime keuze aan ijs, smoothies, leien om te genieten en nog veel meer.
Tot ziens op het terras!

 

Facebook