Ons menu

Purist en voorstander van kwaliteitsproducten is onze chef, Olivier Gregoire, iemand die ervan houdt om te werken met locale producten en dankzij de know-how van de plaatselijke leveranciers wordt er steeds gewerkt volgens de seizoenen. Deze manier van werken in combinatie met bio producten en een team met kennis verzekeren een kwalitatieve, authentieke keuken waar huisgemaakte gerechten de bovenhand hebben.

Verkleinde kaart op zondagavond !

Gesloten op zaterdagmiddag !

Lunch's middags

businesslunch van 9 tot 13 maart. 

Voorgerechten:

CARPACCIO DE SAUMON, ANETH, MIEL ET MOUTARDE DE MEAUX
OU
RAVIOLE DE CREVETTES GRISES, POIREAUX DE PROXIMITÉS ET ÉMULSION TARTUFATA
OU
SOUPE PANAIS ET CÉLERI-RAVE

Hoofdgerechten:

FILET DE BAR VICTORIA RÔTI, RISOTTO DE FRÉGOLA AUX TOMATES SÉCHÉES ET BUTTERNUT
OU
MAGRET DE CANARD AUX POIVRES, GRATIN DAUPHINOIS ET CAROTTES COLORÉES GLACÉES AU SIROP D’ÉRABLE
OU
RIGATONI CHAMPIGNON DE PARIS, POIRE RÔTIE ET ROQUEFORT

Nagerechten:

PANNA COTTA À L’ORANGE SANGUINE ET FRUIT DE SAISON
OU
SALADE DE FRUITS DE SAISON

 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Laatste nieuws

Facebook