Ons menu

Purist en voorstander van kwaliteitsproducten is onze chef, Olivier Gregoire, iemand die ervan houdt om te werken met locale producten en dankzij de know-how van de plaatselijke leveranciers wordt er steeds gewerkt volgens de seizoenen. Deze manier van werken in combinatie met bio producten en een team met kennis verzekeren een kwalitatieve, authentieke keuken waar huisgemaakte gerechten de bovenhand hebben.

Verkleinde kaart op zondagavond !

Gesloten op zaterdagmiddag !

Lunch's middags

WEEK VAN 22 tot 26 april!

Voorgerechten

Salade de jambon de Parme, buratta, tomates en grappe et focaccia rôtie à l’ail

ou

Gambas grillée, gaspacho de poivrons rouges, Granny Smith et basilic

ou

 Soupe de cresson

Hoofdgerechten

Coucou de Malines aux épinards et fromage de chèvre

ou

Filet de maigre grillé, béarnaise menthe fraiche, Ditta à la fleur de sel

ou

Cromesquis de Comté et Roquette « Les P’tits chou brave"

Nagerechten

Tiramisu aux fraises belges et rhubarbe

ou 

Salade de fruits frais de saison 

 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Laatste nieuws

Facebook