Ons menu

Purist en onvoorwaardelijk van kwaliteitsproducten, Olivier Grégoire, onze chef-kok, is voorstander van de kortsluiting door de oogsten van kleine lokale producenten en de knowhow van onze ambachtslieden te benadrukken en respect voor de seizoenen te garanderen. Deze nadruk, gecombineerd met een voorkeur voor biologische producten, zorgt voor een kwaliteitskeuken waar "huisgemaakt" de boventoon voert. Geen kunstgrepen, de authenticiteit van kwaliteitsproducten gesublimeerd door een team van enthousiastelingen.

De business lunchMAANDAG TOT VRIJDAG!

Ontdek ook de formule "MENU A LA CARTE":
Stel uw 3-gangenmenu samen door uw favoriete gerechten te selecteren (42 €)
+ selectie wijnen aangepast aan uw menu, water en koffie (18 €)

 LUNCH Van 26 tot 30 July

Voorgerechten

Mals gestoofd kalfsvlees "Vitello Tonnato" stijl

OF

Mechelse koekoekskroket “vol-au-vent” stijl, gemengde groentjes

_____________

Hoofdgerecheten

Gegrilde zeebaarsfilet, tabouleh met seizoensgroenten, yoghurt, knoflook en fijne kruidensaus

OF

Eend gekonfijte arancini met Comté, sterke tijm en rucola sap

_____________

Nagerechten

Frambozen crème brûlée

OF

Verse fruitsalade

2 diensten 25 €

3 diensten 29 €

Laatste nieuws

Facebook