Ons menu

Purist en onvoorwaardelijk van kwaliteitsproducten, Olivier Grégoire, onze chef-kok, is voorstander van de kortsluiting door de oogsten van kleine lokale producenten en de knowhow van onze ambachtslieden te benadrukken en respect voor de seizoenen te garanderen. Deze nadruk, gecombineerd met een voorkeur voor biologische producten, zorgt voor een kwaliteitskeuken waar "huisgemaakt" de boventoon voert. Geen kunstgrepen, de authenticiteit van kwaliteitsproducten gesublimeerd door een team van enthousiastelingen.

De business lunchDINSDAG TOT VRIJDAG!

Lunch van 21 tot 24 juni

Voorgerechten

Gazpacho, burrata bruschetta en zwarte olijventapenade

OF

Fondue van “Vieux Bruges” en “Chimay” Belgische kaas, mesclun salade

_____________

Hoofdgerecheten

Geroosterde wijtingfilet, bloemkool-dille-emulsie, fregola sarda

OF

Gegrilde zijsteak, paprika aardappel steakhouse, maitre d’hotel boter met zongedroogde tomaten

_____________

Nagerechten

Chiboustroom met kokosmelk, kokoscrumble, Belgische aardbeien en verse munt

OF

Verse vrucht salade

2 diensten 25 €

3 diensten 29 €

Laatste nieuws

Facebook