Ons menu

Purist en onvoorwaardelijk van kwaliteitsproducten, Olivier Grégoire, onze chef-kok, is voorstander van de kortsluiting door de oogsten van kleine lokale producenten en de knowhow van onze ambachtslieden te benadrukken en respect voor de seizoenen te garanderen. Deze nadruk, gecombineerd met een voorkeur voor biologische producten, zorgt voor een kwaliteitskeuken waar "huisgemaakt" de boventoon voert. Geen kunstgrepen, de authenticiteit van kwaliteitsproducten gesublimeerd door een team van enthousiastelingen.

De business lunchDINSDAG TOT VRIJDAG!

Lunch van 7 tot 10 december

Voorgerechten

Zalmcarpaccio, fromage blanc, roze peper, dille en honing

OF

Ardense kroket, gemengde groenten

_____________

Hoofdgerecheten

Zeebaarsfilet, prei met tartufata, geroosterde zoete aardappelen en waterkersemulsie

OF

Doe stoofpot met champignons, veenbessen en brioche

_____________

Nagerechten

Panna cotta van mango en kokosmelk

OF

Verse vrucht salade

2 diensten 25 €

3 diensten 29 €

Laatste nieuws

Facebook