Ons menu
Reservatie op :
+32 (0)10 77 48 05
Purist en onvoorwaardelijk van kwaliteitsproducten, Olivier Grégoire, onze chef-kok, is voorstander van de kortsluiting door de oogsten van kleine lokale producenten en de knowhow van onze ambachtslieden te benadrukken en respect voor de seizoenen te garanderen. Deze nadruk, gecombineerd met een voorkeur voor biologische producten, zorgt voor een kwaliteitskeuken waar "huisgemaakt" de boventoon voert. Geen kunstgrepen, de authenticiteit van kwaliteitsproducten gesublimeerd door een team van enthousiastelingen.
De business lunchDINSDAG TOT VRIJDAG!
Lunch van 21 tot 24 juni
Voorgerechten
Gazpacho, burrata bruschetta en zwarte olijventapenade
OF
Fondue van “Vieux Bruges” en “Chimay” Belgische kaas, mesclun salade
_____________
Hoofdgerecheten
Geroosterde wijtingfilet, bloemkool-dille-emulsie, fregola sarda
OF
Gegrilde zijsteak, paprika aardappel steakhouse, maitre d’hotel boter met zongedroogde tomaten
_____________
Nagerechten
Chiboustroom met kokosmelk, kokoscrumble, Belgische aardbeien en verse munt
OF
Verse vrucht salade
2 diensten 25 €
3 diensten 29 €