Ons menu

Purist en voorstander van kwaliteitsproducten is onze chef, Olivier Gregoire, iemand die ervan houdt om te werken met locale producten en dankzij de know-how van de plaatselijke leveranciers wordt er steeds gewerkt volgens de seizoenen. Deze manier van werken in combinatie met bio producten en een team met kennis verzekeren een kwalitatieve, authentieke keuken waar huisgemaakte gerechten de bovenhand hebben.

Verkleinde kaart op zondagavond !

Gesloten op zaterdagmiddag !

Lunch's middags

WEEK VAN 18/02 tot 22/02 !

Voorgerechten

Salade de coucou de Malines grillé façon « Niçoise »

ou

Fish and chips de skreï à la Guinness, sauce tartare

ou

Soupe de lentilles vertes au curry doux

Hoofdgerechten

Joue de porc confite au sirop de Liège, purée de pomme de terre au beurre salé et chou rissolé

ou

Dos de saumon à l’orange sanguine, purée de panais et chorizo

ou

Lasagne d’épinard au Vieux Brugge 

Nagerechten

Crumble de pomme et ananas aux amandes 

ou 

Salade de fruits frais de saison 

 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Laatste nieuws

Facebook