Ons menu

Purist en onvoorwaardelijk van kwaliteitsproducten, Olivier Grégoire, onze chef-kok, is voorstander van de kortsluiting door de oogsten van kleine lokale producenten en de knowhow van onze ambachtslieden te benadrukken en respect voor de seizoenen te garanderen. Deze nadruk, gecombineerd met een voorkeur voor biologische producten, zorgt voor een kwaliteitskeuken waar "huisgemaakt" de boventoon voert. Geen kunstgrepen, de authenticiteit van kwaliteitsproducten gesublimeerd door een team van enthousiastelingen.

De business lunchALLEEN WOENSDAG, DONDERdag en vrijdag !

Ontdek ook de formule "MENU A LA CARTE":
Stel uw 3-gangenmenu samen door uw favoriete gerechten te selecteren (42 €)
+ selectie wijnen aangepast aan uw menu, water en koffie (16 €)

 Lunch van woensdag 14/10 tot vrijdag 16/10

Voorgerechten

Gegrilde geitenkaas, gekarameliseerde appels, gemengde groenten en croutons
OF

Ardense kroket, mesclun
(Gekonfijte varkensschenkel, Chimay-kaas en Ardense ham)

_____________

Hoofdgerecheten

Saffraanrogvleugelmeunière, Tarbaisbonenpuree en Espelette pepermousseline
OF

Pure varkenshaas, pompoenmousse, geroosterde bleekselderij en oesterzwamcrème

_____________

Nagerechten

Iced nougat van vijgen en gekonfijte mendiant met pittige rode wijn

OF

Seizoensfruit salade

2 diensten 23 €

3 diensten 27 €

 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Laatste nieuws

Facebook